Sport XXI verseny az Ikarus pályán

"Rendkívül jó érzés, de egyben különleges is volt a "hazai" pályán versenyzés, a gyerekeket is megnyugtatta. A verseny jól elő volt készítve, ami óriási feladat volt jelen esetben, hisz ez az első ilyen rendszerű verseny - különösen ekkora létszám mellett.
A későbbiekben átgondolandó, ha esetleg még több csapat jelentkezne, miként lehet még gördülékenyebbé tenni a lebonyolítást. Valószínűleg több segítő kézre lesz szükség.
A csapatok szereplésével teljesen elégedett vagyok, nagyon jó érzés volt látni, érezni a gyerekek boldogságát a verseny közben és a dobogón is. A legfontosabb, hogy az egészséges izgalmon túl végig jól tudták érezni magukat a tanítványaink. Igenis kiváltság ekkora létszám mellett bekerülni a csapatokba, ez irányt mutat a többi gyereknek is, érdemes edzésen is "komolyan" dolgozni." - nyilatkozta Schőnviszky Ágnes gyermekkorcsoportos edző a versenyről.
A valóban rekord létszámú verseny lebonyolításához nem csak nagy erőfeszítésű előkészületre, összefogásra volt szükség, hanem egy kis égi áldásra is, hiszen az előrejelzések alapján esős időre lehetett számítani. Az eső elmaradt, helyette verőfényes napsütés várta a Kertvárosba látogató csapatokat és kísérőiket. Az U11 és U13-as korosztályban is az Ikarus BSE "A" csapata vehette át a győzteseknek járó aranyérmet, többi csapataink is szépen szerepeltek.

 

2024

 

21 11 18

 

 

2023

130 127 109

 

 

2022

126 117 105

 

 

2021

100 91 89