Magyar Edzők Napja - "Büszkék vagyunk az edzőinkre!"

2020. szeptember 25-én a Magyar Edzők Napját ünnepeljük, országosan többek között dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár és Molnár Zoltán, a Magyar Edzők társaságának elnöke mond köszönetet a szakemberek munkájáért.

A 2020-ban a GEAC-cal közösen csapatbajnoki címet szerző Ikarus BSE szakosztálya minden edzőjére, a legkisebbekkel foglalkozó szakemberektől kezdve a nagyokat tréningező edzőire, mesteredzőire is méltán büszke – így áll össze a nagy család, amely együtt igyekszik öregbíteni az Ikarus hírnevét.

A névsor ABC-sorrendben, avagy akikre büszkék vagyunk, akiknek köszönjük a szívet-lelket beleadó munkáját: Amler Zoltán, Balkó Henriette, Bencsik Ádám, Bognár Gyula, Budai Tamás, Debreczeni Antal, Etédi Endre, Horváth Dóra, Kádár Fanni, Kiss Dániel, Kovács Gyula, Kőrös András, Lőrincz Milán, Melkvi Liza, Páli Viktor, Rapai Fanni, Soltész Renáta, ifj. Tomhauser István, id. Tomhauser István, Vékony Judit

„A szakosztály nevében szeretném megköszönni az összes edzőnk áldozatos munkáját! Nagy megtiszteltetés velük dolgozni, nap mint nap látni azt, hogy milyen odaadóan tanítják úgy az életre, mint a sportra a gyerekeket, a fiatalokat. Az Ikarus BSE Atlétika Szakosztálya nem csak az eredményeire, hanem az edzőire is büszke lehet – a kettő természetesen szorosan összefügg, ebben rejlik a közösség ereje” – fogalmazott Csúr Attila szakosztályvezető.

A Szülők nevében a két gyermekét, Grétát és Gergőt is hozzánk járató Takács Mariann köszöntötte az edzőket: „Két éve járunk az egyesületbe, és ennyi idő után is bátran jelenthetjük ki: a legjobb helyre kerültünk! Az egyik gyermekünk most serdülő korú atléta. Az egyik pozitívum az volt, amikor felhívtuk az egyesületből id. Tomhauser Istvánt, és megkérdeztük tőle, hogy fogadnák-e a gyermekünket, azt válaszolta, hogy ők minden gyermeket szeretettel várnak. Ezek a szavak azóta be is igazolódtak, és a gyerekek iránti szeretetük, odafigyelésük példaértékű. Kisebbik gyermekünk is nagyon jól érzi magát az U13-as csoportban. Több Szülővel is beszélve is állíthatom, az edzők mindent megtesznek azért, hogy a kemény edzések mellett a játékra, viccelődésre is legyen idő, szeressenek, várják az edzéseket, ne csak kötelességből töltsék az idejüket. Azt hiszem, ez lehet a titka a szakosztálynak.”