A-Plast Ikarus Kertvárosi Atlétika: együtt, a közösség erejével!

Kedves A-Plast Ikarus Kertvárosi Atlétika szakosztály!

Az, hogy lehetőségünk nyílt csatlakozni hozzátok, valóban különleges pillanat számunkra! Nagyra értékeljük a befogadó légkört és a közösség erejét, amit tapasztaltunk már az első találkozásunkkor is a 2023-as évzáró rendezvényeteken.


A névadás által egy olyan közösség részévé válhattunk, amely nem csupán a sportot, hanem az együttlétet, a barátságot és a kölcsönös támogatást is fontosnak tartja.

 

Az A-Plast Kft. 2001 óta foglalkozik műanyag lemezek értékesítésével és megmunkálásával. Az alapító tulajdonosok Nagy Balázs és Sárai Szabolcs a kezdetek kezdetén a sportpályával szemben, az IKARUS telephelyén kezdte felépíteni a vállalkozást, amit aztán Nagytarcsára helyeztek át, mivel kibővült egy központi irodával és raktárral, egy termelési csarnokkal, valamint 10 vidéki irodával, amelyekben mára már összesen 70 fő munkavállalót alkalmaz a vállalat.


A nálunk értékesített üregkamrás polikarbonát rendszerekkel találkozhattok előtetők, teraszfedések de akár a labdarúgó pályák mellett lévő kispadok borításánál is.

 

Különösen örömteli számunkra, hogy a cégünkön belül is sokan részt vesznek a sportéletben, hiszen egy jó lehetőség arra, hogy még közelebb kerüljünk egymáshoz és erősítsük a munkahelyi kapcsolatainkat a munkahelyen kívül is. Kollégáink között népszerű a labdarúgás, a futás, íjászat, de büszkék vagyunk a többszörös Ironmant teljesítő értékesítő kollégánkra is.

 

Azáltal, hogy a jövőnk összefonódik immár az Ikarussal, örömest veszünk részt a háttérben minden versenyeteken, hacsak egy háttérmolinóval is, de ott állunk mögöttetek innentől minden megmérettetésen! Hajrá A-Plast Ikarus!

 

Nem utolsó sorban pedig kedvezményt is felajánlunk a sportegyesület tagjainak: vásárláskor az érvényben lévő kiskereskedelmi árainkból 5 % engedményt biztosítunk nektek. Annyi a dolgotok, hogy az ajánlatkéréskor jelezzétek, hogy az A-Plast Ikarus kedvezményt szeretnétek igénybe venni, valamint felmutatjátok a szakosztály igazolását a tagságról.

 

Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni azért, hogy aktív és támogató részesei legyünk ennek a csodálatos közösségnek.

Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk, és együtt élvezhetjük a sport örömeit!

 

Üdvözlettel
A-Plast Kft.